Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Különleges és nagyon vonzó modellfotó készült Rogán-Gaál Cecíliáról

A háromgyermekes édesanya szintén nagyon büszke lehet a formájára, egy egészen különleges sorozat készülhetett róla.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindannyian tudjuk, hogy a nők sok mindenben még hátrányban érezhetik magukat, bár a világ sokat változott. Szerencsére ebben az irányban is történtek változások, de egyes dolgok valahogyan nem akarnak változni.

Még mindig rengeteg a hitehagyott, depressziós és önbizalom-hiányos nő, akiknek igenis szükségük van motivációra. Ez lehet akár egy fotó, egy videó, egy cikk, amik mind hatással lehetnek az életükre. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Soha nem szabad alábecsülnünk ennek az erejét, különösen ebben a felgyorsult világban, amikor a közösségi média óriási szerepet játszik. A hírességek között is találni olyan karaktereket, akik mindig motivációt adhatnak.

Rogán-Gaál Cecília például három gyermek mellett tartja formában magát, és a karrierjére is odafigyel. Igyekszik minél szélesebb körben fejlődni, és egy nő számára igenis fontos, hogy elégedett legyen, ha beáll a tükörrel szemben.

Fontosak a megerősítések, és a fotózások részben ezt a célt is szolgálják. Cecília ugyan ritkábban posztol, a tartalmai színesek, érdekesek és bennük van a motivációs erő, illetve az a fajta nőiesség, ami megbabonázza az embert, mint amit alább is láthatunk a róla készült különleges fotón.

Még több bulvár: Így táncol a 46. születésnapja előtt Shakira (videó)