Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Így táncol a 46. születésnapja előtt Shakira (videó)

Fotó: Shakira kolumbiai popénekesnő előadása Lisszabonban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Miguel A. Lopes)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Shakira láthatóan jól érzi magát, ha dolgozhat, táncolhat és énekelhet, mely remek terápiát is jelenthet számára.

Shakira valóban abban a tudatban lehetett, hogy együtt öregszik meg a nála sokkal fiatalabb szerelmével. Gerard Piqué azonban másképpen döntött, majd jöttek a megcsalásokról szóló újságcikkek.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Óriási botrány lett az ügyből, ami még mindig tart, és időről időre a világhírű énekesnő keményen odaszúr a Barcelona korábbi klasszisának. Sokan Shakira mögé álltak be, ami érthető, hiszen ő végig hűséges volt.

Óriási pofon egy nőnek, ha megcsalják, különösen, ha vannak még érzései. Ez egyrészt súlyos depressziót is okozhat, másrészt évekre elvághatja őket attól, hogy újra bízzanak egy férfiben, és semmi garancia nincs arra, hogy a következő jobb lesz.

Emiatt is fontos nagyon megbecsülnünk azt, akink van, és igenis dolgoznunk egy kapcsolaton, még akkor is, ha az jól működik. Sok mindent nem tudhatunk Shakira és Piqué kapcsolatáról, de az már borítékolható, hogy többé nem alkotnak egy párt.

Shakira látható módon igyekszik munkával feldolgozni az eseményeket, és pozitívnak mutatja magát. A tánc például sokat segíthet, és mivel ebben is nagyon jó a 45 éves énekesnő, egyszerűbbé válhat számára a továbblépés.

Még több bulvár: Ömlenek a like-ok David és Cruz Beckham közös fotója alatt