Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Robbanások és óriási lángok csaptak fel egy bevásárlóközpont közelében (videók, képek)

not image

A T-800-as

2020. december 7. - 20:06

Videók és képek is napvilágot láttak a bevásárlóközpont közelében lévő gázüzemben történt robbanásról, ami azonnal káoszt okozott Salvadorban.

Videók és képek is napvilágot láttak a bevásárlóközpont közelében lévő gázüzemben történt robbanásról, ami azonnal káoszt okozott Salvadorban.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Az RT is beszámolt a szombat délután történt eseményről, melynek helyszíne az ország fővárosa, San Salvador egyik gázüzeme. A lángokról készült videók és fotók hamar elterjedtek a közösségi médiában.

Egyelőre nem tudni áldozatokról, vagy sérültekről, ami a jobb hírek közé tartozik. A robbanás után nagyobb lángok csaptak fel, közvetlen az egyik helyi bevásárlóközpont közelében. A hatóságok gyorsan reagáltak, és megkérték a lakosokat, hogy kerüljék el a környéket.

A robbanás és a tűz miatt kiürítették a bevásárlóközpontot, valamint a gázüzem területét is biztosították. A helyi tűzoltóság később megerősítette, hogy 15 tűzoltónak sikerült megfékeznie a lángokat.

Egyelőre nem tudni, hogy miért omlott be a tetőszerkezet az ott tárolt gázpalackokkal, amik komoly károkat okoztak. A tűzoltók azonban elképesztő munkát végeztek, és alig néhány perc alatt el tudták oltani a tüzet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.