Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Rita Ora aranyba borította csodálatos testét

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű énekesnő egy nagyon vagány és szexi szettet öltött magára, ami azonnal nagy figyelmet kapott.

Koronavírus ide vagy oda, az életnek mennie kell tovább, még ha nem is a megszokott kerékvágásban. Talán már soha nem lesz ugyanolyan a világunk, mint azelőtt, de az embernek van egy jó tulajdonsága.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Nagyon jól alkalmazkodunk a helyzetekhez, amik sokszor kényelmetlenek, vagy kilátástalanok. Egyszerűen így működünk, mivel az ember élni akar, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

A sztárok csillagai sem koptak meg ezekben a hónapokban, és valójában fontos szerepet vállalnak abban, hogy az emberek kicsit el tudjanak vonatkoztatni. Egyetlen egy poszt is fel tudja dobni a napunkat, vagy legalább pár percre megfeledkezünk a borzalmakról.

Sári Évi sejtelmesebb szexi képet nem is posztolhatott volna

Ez a közösségi média egyik jó oldala, és Rita Ora is szerepet játszik abban, hogy ne minden a vírus körül forogjon. Rendkívül jó csajos tartalmakat oszt meg, és közben arra motiválja a nőket, hogy mutassák meg magukat.

Nem kell ahhoz egy buli, hogy valaki csinos és szexi legyen. Minden apró lehetőségbe bele lehet kapaszkodni, hogy a nők igazán nőnek érezzék magukat. Ezzel az arany színben pompázó vagány szettel Rita nem kicsit tette magasra a lécet.