Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Sári Évi sejtelmesebb szexi képet nem is posztolhatott volna

Már ebből a képből is látszik, hogy az énekesnő és színésznő feneke enyhén szólva is a kerek kategóriába sorolható.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy végtelenül kedves és tehetséges sztárról beszélünk, aki évtizedek óta dolgozik a szakmában. Szeptemberben lesz 44 esztendős, de ebből semmi sem látszik rajta, továbbra is rendkívül fiatalos és vonzó.

Nagyon sokan ismerik őt Magyarországon, és aki kicsit idősebb, az jól emlékezhet a Splash névre keresztelt együttesre, ami az egyik legnépszerűbb popegyüttes volt. Ennek a felállásnak volt tagja, amivel megélhetett pár emlékezetes fellépést. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Éviből mindig is sugárzott az energia, és ez azóta sem változott. Az összes szerepét kiválóan hozta, hiszen az évek alatt a színházakban is letette a névjegyét, örömöt okozva ezzel sok ezer nézőnek, akik vastapssal jutalmazták.

Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

Aki ennyire csinos és vonzó, az még nagyobb teret érdemel, és azt kell mondjuk, a kamerák előtt is nagyon kényelmesen érzi magát. Ez minden róla készült képen jól látszik, képtelenség róla rossz felvételt készíteni.

„Elképesztő, hogy mennyire fúj a szél. Alig állok a lábamon.” – írta humorosan az új posztjában, csatolva mellé egy nagyon szexi képet, ahogy megcsillan a kerek feneke. Ilyen az, amikor valakiről egy igazán igényes sejtelmes fotót készítenek.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.