Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

A Reddit leállítja a Reddit Talkot

Fotó: Unsplash/Brett Jordan
PC
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A vállalat közlése szerint a Talk rövid távú támogatása jelentős erőforrásokat igényel, jóval többet, mint amire számítottak.

A Verge jelentése szerint a Reddit bejelentette, hogy március 21-én leállítja a Reddit Talkot, a bejelentésről szóló posztban pedig azzal magyarázták döntésüket, hogy a Talk rövid távú támogatása jelentős erőforrásokat igényel, jóval többet, mint amire számítottak.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

A vállalat hozzátette, ezzel együtt a “Happening Now” oldalt is megszünteti, mely kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy segítsen megtalálni az aktív élő beszélgetéseket. A Talkot még 2021 áprilisában jelentették be, amikor berobbant a Clubhouse elnevezésű audio chatroom alkalmazás.

A mostani bejelentés oka pedig nyilvánvalóan az, hogy a Reddit által a szolgáltatáshoz használt harmadik fél szolgáltató is leáll. A vállalat posztjában közölte, nem akar ezzel foglalkozni, inkább alapplatformját próbálja egyszerűsíteni, az infrastruktúrát pedig javítani.

Közlésük szerint március 21-től kezdődően a felhasználók letölthetik a 2022. szeptember 1-je után létrehozott Talk archívumokat, egészen június 1-ig. Hozzátették, hogy a leállítás időpontjához közeledve további részletekkel érkeznek majd a letöltések kapcsán.