A Real Madrid kicsit megingott Pogba szerződtetése kapcsán

Paul Pogba, a Manchester United játékosa (k) távozik a pályáról, miután piros lapot kapott az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban a Liverpool ellen játszott mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. október 24-én. MTI/AP/Rui Vieira
not image

Borbély Fanni

2021. november 18. - 21:29

A klub vezetőségében egyre több kétség merül fel a játékos szerződtetésével kapcsolatban.

A Real Madrid már évek óta arról álmodik, hogy megszerzi Pogbát, akinek szerződése most jár le a Manchester Uniteddel, most azonban több kérdés is felmerült az üzlet kapcsán. Habár az már borítékolható, hogy a játékos nem akar hosszabbítani jelenlegi klubjával, és eddig minden jel arra mutatott, hogy össze is jön a dolog, a vezetőség nem annyira biztos a dologban.

A fichajes.net a Marca értesülései nyomán azt írja, a korábbi lelkesedés masszívan alábbhagyott a Real Madrid részéről, és egyre több okot tudnak felsorolni, amiért mégsem akarják a csapatban látni a játékost, aki egyébként ingyen érkezne a klubhoz.

Mivel Pogba több alkalommal is lesérült a pályán, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen a játékos is komoly fájdalmakkal küzd miattuk. Mivel a sérülésekből még nem sikerült teljes körűen felépülnie, meccsről meccsre csak tovább húzódik a dolog, ráadásul Pogba 12 millió eurót vár el fizetésként – az átigazolással nyilván még ennél is többet akar majd –, és ez nem igazán tetszik a Real Madrid vezetésének.

A helyzet azért is érdekes, mert a Real Madrid már akkor kiszemelte magának a játékost, amikor még a Juventusban játszott, és az elmúlt pár szezonban mindent bedobtak, hogy megszerezzék, sikertelenül. Most pedig, amikor nyitva áll előttük az ajtó, inkább visszakoznak, mivel úgy látják, hogy ennyi sérülés után nem lesz képes úgy teljesíteni a pályán, hogy ő legyen a klub egyik legjobban fizetett játékosa.