A Real Madrid komoly ajánlatot tesz

Fotó: UEFA
not image

Borbély Fanni

2021. október 30. - 15:25

A Real Madrid impozáns ajánlatot tehet a Juvénak a holland hátvédért.

Matthijs De Ligt nem érzi jól magát a Juventusnál, ahol Allegri inkább a tapasztalt Bonucci és Chiellini párost részesíti előnyben a Juventus védelmének középhátvéd posztjain, és a pletykák szerint a holland jövő nyáron távozni szeretne az olasz klubtól.

Ilyen körülmények között a Real Madrid is élénken érdeklődik a szerződtetése iránt a Sevilla hátvédje, Jules Koundé előtt, és Florentino Perez, aki nem szívesen ad ki nagy pénzeket védekező poszton bevethető játékosokért, egy enyhén szólva is meglepő csereajánlatot tett – számolt be a fichajes.net a Calciomercato nyomán.

A madridiak csereüzletet kötnének De Ligtért: a Real Madrid egy olyan csereüzletet tervez, amelyben két játékos szerepelne, ami Hazard és Jovic lehet, az egyik nevet pedig Asensio helyettesíthetné. A három játékos közül kettő szállna be az akcióba, plusz pénz, hogy a hátvéd szerződtetését megoldják.

Ha az ajánlat valóban így fog kinézni, akkor a Juve javára szóló ajánlatról beszélnénk, s bár az igaz, hogy De Ligt jó középhátvéd, az ajánlat kissé túlzó lehet, tekintve, hogy két Real Madrid játékos mellett pénz is kerülne a műveletbe, ami, ha megvalósul, igazi meglepetés lenne.