Lehet, hogy Pogba soha többet nem léphet pályára a Manchester Unitedben

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 10. - 08:43

A francia sérülést szenvedett a válogatott edzésén, lehet, hogy már nem léphet pályára a klubjában. 

Pogba jobb combja megsérült a nemzeti csapat edzésén, amelynek következtében akár két hónapra is kidőlhet. Ez azt jelenti, hogy legkorábban januárban térhetne vissza, amikor azonban eljön annak az ideje, hogy tárgyaljon az aktuálissá váló átigazolásáról. 

Az egyeztetések az új szerződésről teljesen elhaltak az Old Traffordon, ugyanis a klubjának elege van az őt körülvevő cirkuszból, és az ügynökéből, Mino Raiolából is, ezért a The Sun szerint akár azt is engednék, hogy szabadon igazolhatóként távozzon. 

Pogba a klubhoz való 2016 augusztusi visszatérése óta nem nyerte el a tetszését a klubnak, és a United már nemkívánatos mellékszereplőként tekint rá.

A válogatott szünet után a Vörös Ördögök Watford elleni bajnoki meccsén kellett volna letöltenie az eltiltását, miután a múlt hónapban piros lapot kapott a Liverpool elleni 5-0-s vereség alkalmával.

Azonban Pogba sántikálva hagyta el a Kékek edzését, és kihagyja a szombati Kazahsztán és a jövő keddi Finnország elleni világbajnoki selejtezőket is. 

Paul Scholes, a United legendája korábban már megkérdőjelezte a középpályás érettségét. 

„Nem tudom, mit mondjak, ő egy nagyon tapasztalt játékos, de azok közé tartozik, akik nem változnak 35 éves korukig. Mindig előveszi a hülyeségeit, hogy bebizonyítsa, hogy mennyire erős és ügyes. A legnagyobb gond a koncentrációja. Néha csak úgy elszáll“

– mondta.