Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Videón, ahogyan a Real Madrid edzőjét feldobják a levegőbe a nagy ünneplés közepette (videó)

Fotó: Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart Manchesterben 2022. április 25-én, egy nappal a Manchester City elleni labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzése előtt. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. május 1. - 08:19

Hamar beindult a nagy ünneplés, aminek érthető okai voltak, hiszen a Real Madrid idő előtt bebiztosította a következő bajnoki címét.

Miután az Atletico Madrid messze alulteljesített, nem tudott kihívója lenni a városi riválisnak, addig a Barcelona több sebből vérzett, legalábbis, amíg meg nem érzett Xavi. Az egykori legendás játékos hamar összerázta a csapatot, és pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, képesek lehetnek ráesni az ősi riválisra.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Egyrészt a Madridnál mindig volt egy megmentő a necces helyzetekben, másrészt a Barcelona a lehető legrosszabbkor belefutott pár nagyon váratlan pofonba. Emiatt a királyiak már ezen a hétvégén megnyerték a spanyol bajnokságot.

Még győzniük sem kellett volna ehhez, ám végül nagy show-t csináltak, amiről korábban már beszámolhattunk. A Barcelona régi ellenfelét, az Espanyolt fogadták odahaza, akiket 4-0-val küldtek haza.

Borussia Dortmund: ezért van kilépési záradék Haaland szerződésében

Az első gólra egészen a 33. percig kellett várniuk a hazai drukkereknek, majd 10 perccel később Rodrygo megduplázta az előnyt. A második félidőre is maradt két gól, és a menetrendszerű Benzema-gól is befutott.

Lapozó: 1 2