Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Radics Gigit választotta a Disney A Kis Hableányban

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Óriási megtiszteltetésben részesült Radics Gigi, aki örömmel mondott igent a felkérésre, és egyúttal élete egyik legnagyobb kihívására.

Radics Gigi számtalan sikert élt már meg a karrierjében, és még mindig fiatal. Nagyszerű felkéréseket kap, ám a legutóbbi olyan különleges, hogy arra mindig emlékezni fog, és igazán élvezte.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Személyesen a Disney kérte fel az énekesnőt, hogy legyen szinkronhang az A kis Hableány című filmben. Ezek után jöhetett a felkészülés, majd a szinkronmunka, ami távolról sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

„Végre nem titok többé és elmondhatom, hogy életem egyik legszebb feladata és legnagyobb kihívása volt A kis Hableány élő szereplős változatának magyar szinkronját csinálni.” – árulta el Gigi az Instagram oldalán.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a @disney az én hangomat választotta Ariel szerepére. Izgatottan várom, hogy a moziban lássam a filmet, mozi premier: május 25. Kicsit izgulok is, mert beszédhangot még sosem szinkronizáltam filmben, furcsa lesz visszahallani magamat, remélem nektek tetszeni fog!”

„Le a kalappal minden szinkronszínész előtt, nagyon érdekes világ az övék, borzasztó nehéz dolguk van, de az biztos, hogy nem véletlenül világszínvonalú a magyar szinkron. Köszönöm az SDI Szinkronstúdió csapatának a támogatást, szerintem nagyon jót alkottunk közösen.”