Rácz Jenő kiakadt A Konyhafőnökben, és teljesen jogosan

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő ennyi versenyben eltöltött idő után igazi minőséget vár a csapatától, akik ismét csalódást okoztak neki.

„Olyan, mintha sz*rkupacok lennének” – Rácz Jenő kiakadt a pirosak desszertje miatt – írja az RTL Magyarország. Geri egy korábbi churros-sikerén felbuzdulva magára vállalta az égetett tészta elkészítését, azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelte. Bár Rácz Jenő többször is ellenőrizte a tésztát, a sütőbe került végeredmény nem sikerült esztétikusra.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

„Könnyen egy bárd kerül valamelyik testrészünkbe” – Dani nem merte megölelni csapattársát. Bár Flóra önként vállalta a konyhafőnök szerepét a második feladatban, így is káosz alakult ki a találáskor, ezért Dani jobbnak látta, ha tisztes távolságot tart. A tálalás küzdelmei persze a pirosakat sem kerülték el…

Fördős Zé a zsűri pulton verte szét a pirosak kőkemény desszertjét. Annak ellenére, hogy Fördős Zé mindig arra buzdítja a versenyzőket, hogy használják a mikrót, kiderült, hogy ez a tanács se jön be mindig.

Az égetett tészta ugyanis veszélyes halmazállapotot vett fel a műsorvezető kedvenc eszközében. Persze a piros csapathoz Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak is akadt egy-két szava.