Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Rácz Jenőnek azt mondták, soha nem lesz belőle semmi, futballistának készült

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 26. - 09:15

Nem éppen olyan ívet vett Rácz Jenő karrierje, mint azt sokan gondolták volna, vagy jósolták neki, de ő bebizonyította, hogy igenis rengeteg potenciál van benne.

Rácz Jenő Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, és arra is fény derült, hogy mindössze 26 éves volt, amikor Michelin-csillagos chef lett. Hajdú arra volt kíváncsi, hogy egy 26 éves fiatalember hogyan kerül Sanghajba, és milyen módon éri el a Michelin-csillagot.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Jenő hangsúlyozta, ez egy nagyon hosszú történet, és alapvetően még csak 18 éves volt, amikor nekiindult a világnak. Tanulóként sokszor találkozott azzal, hogy szemtől szemben közölték vele, soha nem lesz belőle semmi.

14 évesen például még futballistának készült, akkor nem gondolt arra, hogy ilyen karriert fut be. A térdei már nincsenek jó állapotban, de még mindig nagyon szereti a játékot, és ha van rá lehetősége, akkor futballozik barátaival.

Nyerő Páros: Norbi pikáns megjegyzése Pataki Zita öltözködésére, aki jelezte, az anyja lehetne

„Nekem semmi indíttatásom nem volt, hogy én egy nap chef leszek, és nem is akármilyen. Ez egy nagyon nagy meglepetés volt.” – folytatta az interjúját Jenő. Először Angliában tudatosult benne, hogy chef szeretne lenni, mindent egy lapra tett fel, és hitt abban, hogy sikeres lehet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.