Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Gyuricza Dóri arra számított, hogy Rácz Jenő is csak egy öntelt férfi lesz a sok közül

Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindössze 1% esélyt adott annak, hogy a Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP sztárja normális lesz, de végül teljesen levette a lábáról.

Rácz Jenő egy nagyon határozott és precíz férfi, aki nem mindenkinek szimpatikus. Ez leginkább a közösségi médiában megjelent kommentekből szűrhető le, és a Nyerő Páros előző évada alatt is kapott keményebb hozzászólásokat.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Voltak, akik a testalkatát kritizálták, mások a személyiségét, vagy a stílusát. Egyesek szimplán önteltnek, vagy arrogánsnak tartották. Jenő azonban távolról sem ilyen karakter, de vannak, akiket nem lehet meggyőzni.

Dóri, Jenő felesége az Instagram oldalán árulta el, hogy összességében szinte semmi esélyt nem adott annak, hogy közös útra lépnek, de úgy volt vele, hogy ad egy lehetőséget a sztárnak, aki a konyhafőnökös kiesése után hívta fel randizni.

Nádai Anikó mélyreható vallomása, sírva beszélt édesanyja elvesztéséről

Sőt, az is kiderült, hogy Dóri egy öntelt férfire számított Jenő személyében a korábbi rossz tapasztalatai miatt. Végül hatalmas meglepetés érte, és Jenő már az első randin levette a lábáról a fiatal lányt.

Lapozó: 1 2