Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Rácz Jenő és felesége a világ hatodik legjobb éttermében vacsoráztak

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri életük egyik legkülönlegesebb élményén vannak túl, nem akárhol vacsoráztak, amiről hamarosan valószínűleg még többet fogunk tudni.

Sokan azt gondolják, hogy egy olyan elismert és sikeres Michelin-csillagos chef, mint Rácz Jenő, kizárólag a saját főztjét eszi meg. Ez nem így van, legalábbis nála biztosan nem, szeret új helyeket kipróbálni, és a felesége ételét enni.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Noha Jenő hatalmas tapasztalattal bír, a konyha művészetében mindig lehet valami újat tanulni, vagy megismerni. Ez vele sincs másképp, nyitott szemekkel jár, és elismeri a társait, akik szintén magas szinten főznek.

Gyuricza Dóri, Jenő felesége kevesebb mint 1 évvel ezelőtt karácsonykor egy egészen különleges ajándékot adott át a párjának, aki akkoriban vőlegény volt, készülvén a nagy eseményre, mely idén nyáron került megrendezésre.

Survivor: Zsófi elárulta, mi volt közöttük Bálinttal

Hatalmas ajándékkal lepte meg kedvesét a mindig mosolygós és divatos Dóri. Nemrég Svédországba, Stockholmba utaztak, hogy a világ egyik legjobb éttermében vacsorázzanak, és ez nem túlzás, valóban az.

Lapozó: 1 2