Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Rácz-Gyuricza Dóri stílusosan élvezi a nyarat

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére Rácz Jenőéknek sem kellett sokan várniuk arra, hogy idehaza is remek idő fogadja őket, ne csak Cipruson.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nemrég Ciprus felé vették az irányt, és természetesen a kislányukat is magukkal vitték. Nagy kaland volt ez a trió számára, és remekül érezték magukat, kifogástalan volt az ellátásuk.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A jakuzzizás sem maradhatott ki, gyakorlatilag minden adott volt ahhoz, hogy a család felejthetetlen élményeket gyűjtsön. Ez így is lett, majd hazatértek, és belevetették magukat a munkába.

Időközben Magyarországra is megérkezett a nyár, a meleg idő, aminek sokan örülnek, többek között Dóri is. Ez lehetőséget ad számára ahhoz, hogy a nyári ruháiban járja a várost, és élvezze az igazi nyarat.

Dóri imádja a jó időt, a nevetést, a reggeleket, és természetesen a finom ételeket. Sokan el tudnák képzelni így a reggelüket, az asztalon minden finomsággal, miközben süt a nap, csicseregnek a madarak.

„Kávé, focaccia, napsütés, nevetés ilyen reggeli néha mindenkinek kijárna. Legyen szép napotok.” – üzent az ismert édesanya és médiaszemélyiség, aki szintúgy élvezi a nyarat, a meleg időt, amire már sokan vártak.