Kiderült, hol nyaraltak Rácz Jenőék

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokáig nem lehetett tudni, hol nyaralnak Rácz Jenőék, viszont most már tudni, és érdekes dolgokat tudhattunk meg.

Rácz Jenőék egy fantasztikus szállodában pihenhettek, távol Magyarországtól. Nem kettesben utaztak, az 1 éves kislányuk is velük tartott, aki látható módon szintén élvezte a kalandot, remek élményekkel gazdagodhatott.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Ez az út még érdekesebb lehetett számára, mert nemrég kezdett el egyedül sétálni. Dóriék pedig meghitten figyelték, hogyan reagál a kislányuk, akinek idővel szintén érdekes lesz visszanéznie ezeket a felvételeket.

„Utazás egy 1 évessel. Kamilla épp hogy elkezdett totyogni mielőtt elindultunk, így a világ még egy fokkal érdekesebbé vált számára. Nem volt megállás egy pillanatra sem, lényeg, hogy mozgásban legyünk.” – írta a posztjában Dóri.

„Legyen reggeli-ebéd-vacsora, felváltva ültünk az asztalnál, a másikunk pedig szorosan a baba mögött, akinek mindig akadt új felfedezni valója. Ciprusra érkezésünk első percétől imádta az egészet.”

„A sok-sok új élmény, a folyamatos figyelem egyszerre kettőnktől, hogy szét szeretgettük őt és egymást is, ez mind-mind beépült a kis tudatalattijába. Tudom, sokan féltek utazni, mert nehéz lesz majd a kicsivel.

„Otthon is nehéz a kicsivel. De ha nem akar megmaradni az etetőszékbe és sétálgatnom kell vele ameddig apa eszik, aztán cserélünk és kicsit egyedül eszem egy pohár borocska kíséretében – valljuk be – azért a tenger mellett az sem olyan rossz. Minden nézőpont kérdése.”