Az eddigi legmenőbb közös fotó Rácz Jenőről és a kislányáról

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő boldog családapa és férj, élvezi az életet, és közben remek emlékeket gyűjt a családjával.

Rácz Jenőék nemrég repülőre ültek, hogy egy távoli helyszínen pihenjenek. A világ egyik legismertebb szállodaláncának hoteljében szálltak meg, ahol minden kényelem adott számukra ahhoz, hogy jól érezzék magukat.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Jenőék már egy ideje várták ezt a pillanatot, hiszen fáradtak voltak az elmúlt időszak hajtása miatt. Most azonban a pihenésé a főszerep, és természetesen a kislányuk is nagy odafigyelést kap, mint eddig minden alkalommal.

Odahaza a külön programok sem maradnak el, hiszen fontos, hogy egy házaspár a gyerek nélkül is eltöltsön egy kis időt. A nyaralás során is van erre lehetőség, ha a pici épp alszik, és ilyenkor egy jakuzziban különösen kényelmes desszertet enni, inni egy kis bort vagy pezsgőt.

Jenőék megadják a módját, és a Michelin-csillagos chef pontosan tudja, az ízek hogyan állnak össze a lehető legjobb módon. Valószínűleg lesznek még fotók, videók, amiket megosztanak a nagyközönséggel, sokan kíváncsiak rájuk.

Alább egy nagyon menő és aranyos fotót láthatunk Jenőről és kislányáról, aki épp hátranéz. „Apatigris”- írta a hozzászólások között Rácz-Gyuricza Dóra, az ismert és elismert chef büszke felesége, aki szerint Jenő hegyeket mozgat meg.