Angliából érkezhet a PSG új szélsője

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 1. - 16:13

Riyad Mahrezt, a Manchester City algériai játékosát nézték ki maguknak a párizsiak. 

A Fichajes a The Sun információira hivatkozva írja, hogy a PSG érdeklődik Riyad Mahrez iránt, akinek 2023 nyarán jár le a szerződése. Bár a Manchester City szeretné meghosszabbítani ezt, ugyanis a csapat egyik legfontosabb láncszeméről van szó, azonban nem biztos, hogy sikerül. 

Párizsban viszont szívesen látnák a játékost, tekintve, hogy mindenképpen támadóra van szükségük. Angel Di Maria és Kylian Mbappé szerződése 2022 nyarán jár le, és nagyon úgy tűnik, hogy mindketten távoznak, ráadásul Mauro Icardi is csatlakozhat hozzájuk, aki közel sem az elvárt szinten teljesít. 

A támadó könnyen beilleszkedhet Lionel Messi és Neymar mellé a csatársorba, ahol kulcsjátékossá is válhat, ha sikerül sztárokkal megérteniük egymást.  

Bár a Manchester Citynek szándékában áll hosszabbítani vele, de nem kétséges, hogy ha érkezik egy fontos ajánlat, akkor elengedhetik, hogy pénzt kapjanak egy középcsatár és egy középpályás leigazolására. 

Viszont nem ő lenne az egyetlen támadó, Raheem Sterling is a távozás szélén áll, és a klub nem szeretne egyszerre két szélsőt is veszíteni, ráadásul azt beszéli, Ferran Torres hamarosan csatlakozik a Barcelonához. 

A PSG szemmel tartja a játékos helyzetét, és lép, hogyha lehetősége adódik rá. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK