Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Messi miatt hagyná ott a PSG-t Icardi

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Úgy tűnik, a Parc des Princes öltzőjében soha nem ér véget a dráma.

Nasszer Al-Khelaifi, a párizsi klub elnöke szeretné ugyan az irányítása alatt tartani bajnokcsapatát, nincs egyszerű dolga. A legnagyobb fejtörést a Parc des Princes öltözője jelenti számára, ahol folyamatosan a nagy egók csatározását láthatják azok, akik közelről figyelik az eseményeket.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Lionel Messi a nyáron érkezett meg a Paris Saint-Germain csapatába a Barcelonától elbúcsúzva, a helyét azonban azóta is nagyon nehezen találja mind a pályán, mind az öltözőben. Nem titok ugyanis, hogy Messi és Kylian Mbappé kapcsolata nem épp a legfényesebb, és mint ahogyan azt szintén mindenki tudja már, a PSG igen nagy erőkkel küzd azért, hogy megtarthassa francia válogatott játékosát.

Nemcsak Mbappé, hanem Mauro Icardi is hasonlóan érez azonban az argentin géniusz iránt. A Barcelona egykori sztárjátékosa érkezésével Icardi korábbi vezető pozíciójából hátrébb szorult, ráadásul azzal is meggyanúsították Messit, hogy miatta tiltották ki Icardit az argentin nemzeti együttesből. 

Icardi igen drasztikus lépésekre készülhet, hogy megoldja boldogtalanságát. Az El Nacional ugyanis az olasz Calciomercatora hivatkozva azt írja, hogy a támad mihamarabb el akarja hagyni a PSG-t, mert nagy mértékben elégedetlen a jelenlegi helyzetével. 

Icardi úgy látja, hogy ez az egyetlen megoldás arra, hogy tovább lépjen, hiszen úgy érzi, hogy a Parc des Princes csapatában már nem tud fejlődni és feljebb lépni. A PSG azonban nem tervezi megkönnyíteni Icardi távozását, a szerződése pedig csak 2024-ben jár le.

Az argentin támadó iránt olyan klubok érdeklődnek, mint a Juventus, a Napoli és a Milan, de a jelek szerint a francia főváros népszerű klubja 35 millió eurós összeget kérhet Icardiért cserébe.