A Manchester City játékosa közölte: Barcelonába akar menni

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 27. - 11:19

A katalánok már meg is állapodtak Ferran Torres-szel. 

A Barcelona aktívan vadászik a játékosokra, akik segíthetnek nekik megerősíteni a keretet és elérni a céljaikat, vagyis újra trófeákért harcolni, és meg is szerezni azokat. 

A Marca szerint a Manchester City csatárát, Ferran Torres-t nézték ki maguknak, aki hajlandó lenne Katalóniába költözni.

A spanyol játékos ügynöke múlt kedden járt a Barcelonánál, hogy előre mozdítsa az ügyet, Mateu Alemany sportigazgató pedig a héten Manchesterbe utazik ugyanezen okból. 

A klub és a játékos már megállapodott egymással, de a Barcelona és a Manchester City között még semmi konkrét dolog nem történt. 

A katalánok vezető szerepet ígértek a szélsőnek, amely csábító lehet számára, ugyanis ezt Angliában nem kapta meg Pep Guardiola irányítása alatt. 

A spanyolok remélik, hogy januárban létrejöhet az üzlet, de ez a bizonytalan anyagi helyzetük miatt a manchesteriek szándékától jelentősen függ, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok. 

Ferran Torres 25 millió forintot ért, amikor Valenciából Angliába költözött, és irreális törekvés lenne nagyon megemelni az árát. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK