Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

PS Store: szinte fillérekért csaphatsz le egy komoly címre

Fotó: 2K Games
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Köszönhetően a PlayStation Store-ban aktuális, nagyon komoly kedvezményeket biztosító promóciónak, melynek keretében egy nagy cím is szinte fillérekért beszerezhető.

A PS Store-ban épp gigaleárazások vannak, így érdemes megnézni a kínálatot: addig azonban elhoztunk egy egészen hihetetlen akciót, egy cím ugyanis egészen pontosan 95 százalékos kedvezménnyel megvásárolható a PS Store-ban. Ez a cím pedig nem más, mint az XCOM 2!

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Az XCOM 2 stratégiai játékot a PS Store most szinte ingyen kínálja, ami azért is remek hír, mert az egyik legmagasabban értékelt PlayStation 4 cím. Noha a PS Store-ban rendszeresen vezetnek be különböző promóciókat és kedvezményeket, kifejezetten ritka, hogy a platform ilyen hatalmas kedvezményt kínáljon, főként egy ilyen elismert játék esetében.

Az XCOM 2 2016 februárjában jelent meg először PC-re, majd még abban az évben megjelent a Sony PS4 konzolján, illetve más platformokon is. A népszerű XCOM: Enemy Unknown közvetlen folytatásaként az XCOM 2 még erősebb kritikákat kapott a kritikusoktól, de a jó értelemben: rendre dicsérték az új fejlesztéseket, melyek az előző részben még nem voltak.

Aki szeretné kipróbálni a játékot, az most a szokásos 18990 forint helyett mindössze 949 forintért (!) juthat hozzá, persze csak akkor, ha február 2-ig megvásárolja a PlayStation Store-on keresztül – s bár az XCOM 2 egy PS4-es játék, érdemes megjegyezni, hogy PS5-ön is játszható.