Dollár
393,04 Ft
Euró
406,39 Ft
Font
470,08 Ft
Bitcoin
16,236 $

Megérkeztek a Playstation Plus októberi ingyenes játékai

Fotó: Playstation

Szabó Kata

2022. október 6. - 02:25

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal is három ingyenesen letölthető játékot kapunk.

A PlayStation Plus Essential által kínált új ingyenes játékok, mostantól a szolgáltatás minden előfizetői szintjén elérhetővé váltak a PS4 és PS5 felhasználók számára.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Október 4-től október 31-ig három játékot tölthetünk le teljesen ingyenesen, ezek közül az egyik a Hot Wheels Unleashed PS4-es és PS5-ös változata. Az autós játék nagyjából egy évvel ezelőtt jelent meg, a játékosoktól pedig kifejezetten pozitív visszajelzést kapott, így vélhetően sokan örömüket lelik majd benne.

A PlayStation Plus előfizetők egy újabb PS4-es játékot is letölthetnek, ez pedig az Injustice 2. A Mortal Kombat alkotóinak fejlesztése a DC univerzum karaktereit vonultatja fel, de Batman és a többiek mellett olyan szereplőkkel is találkozhatunk, mint például Sub-Zero.

Végül a hónap utolsó ingyenes játéka a PS4-es Superhot. Ha még nem hallottatok volna, ez egy többszörösen díjazott, zseniális koncepcióra épülő indie FPS 2016-ból.

Érdemes megjegyezni, hogy a PS4-es címek, jelen esetben az Injustice 2 és a Superhot a konzol visszafelé kompatibilitási funkciója révén PlayStation 5-ön is játszhatóak. Szintén fontos megemlíteni, hogy amennyiben egyszer letöltöd a játékokat, azok egészen az előfizetésed lejártáig a digitális könyvtáradban maradnak.