Pogba tagadja a híreket, miszerint elbúcsúzna a Manchester Unitedtől

Paul Pogba, a Manchester United játékosa (k) távozik a pályáról, miután piros lapot kapott az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban a Liverpool ellen játszott mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. október 24-én. MTI/AP/Rui Vieira
not image

Borbély Fanni

2021. október 27. - 11:59

A középpályás a pletykák szerint az 5-0-s vereség után a távozást fontolgatta, de most harcba szállt a félrevezető újságcímek miatt.

Paul Pogba visszavágott a közte és a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer közötti szakításról szóló híreknek, valamint azoknak az állításoknak, amelyek szerint leállította a tárgyalásokat az új szerződéséről a klubnál.

Pogba a hírek szerint a fontolgatta a búcsút az Old Traffordon a rivális Liverpool elleni vasárnapi 5-0-s vereséget követően a Premier League-ben, amelyben a középpályást nem sokkal azután küldték le a pályáról, hogy félidőben csereként beállt, amikor a United már négygólos hátrányban volt. Pogba azonban “álhírként” utasította vissza ezeket a híreket, jelezve, hogy továbbra is szívesen dolgozna együtt Solskjaerrel és tárgyalna egy új szerződésről.

Pogba e következőt tweetelte a sajtóban megjelent hírek kapcsán:

“Nagy hazugságok, hogy címlapokra kerüljünk”.

A 2018-as világbajnokság győztesét gyakran érte kritika, amikor a Man Utd egy kis hanyatlást élt meg, és gyakran hozták kapcsolatba azzal, hogy elköltözik a klubtól, ahová egy akkori világrekordot jelentő összegért csatlakozott, és ügynöke, Mino Raiola nem szégyellte bejelenteni, hogy ügyfele a jövőben továbbléphet – írja a Goal.

Ez a kritika felerősödött a Pogba piros lapját követő liverpooli blamázs után, a Man Utd korábbi középpályása, Paul Scholes pedig “tiszteletlennek” minősítette a franciát. Scholes így fogalmazott:

“El kell gondolkodni azon, hogy ha Ole még mindig ott lesz, látjuk-e még egyszer Pogbát United-mezben? Az elmúlt pár évben káoszt okozott”.