Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

További Hírek

Több jelentés is megjelent annak kapcsán, hogy Kína egy olyan lehallgatóállomás építését tervezi Kubában, mely lehetővé tenné a kommunista hatalom számára, hogy az Egyesült Államok délkeleti részén lehallgatást eszközöljön.

A Fehér Ház pontosította korábbi kijelentését és hétfő este jelezte, nincs jele annak, hogy földönkívüliek tevékenykedtek volna az Egyesült Államok területe felett.

Beindult a verbális adok-kapok az Egyesült Államok és Kína között, miután hétfőn Kína azt állította, hogy 2022 januárja óta legalább 10 alkalommal észleltek amerikai ballonokat Kína légterében.

Twitter-felhasználóktól indult a pletyka, ami végül hivatalos cáfolathoz vezetett.

Noha az orosz védelmi minisztérium állította, hogy több száz ukrán katona vesztette életét, amikor csapást mértek egy ukrán kollégiumra, ezt most egyenesen a kollégium tisztviselői cáfolták meg.

Korábban egy olyan információ látott napvilágot, mely szerint törölni akarják a Twittert az Apple App Store-ból, ám ezt most megcáfolta Tim Cook, az Aplle feje.

Miután az örmény miniszterelnök a héten tartott csúcstalálkozón nyíltan megkérdőjelezte a hat nemzetet tömörítő Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének (CSTO) hatékonyságát, a Kreml igyekszik elbagatellizálni az erről szóló híreket.

A közleményben határozottan tagadták, hogy a dandárparancsnokok „alkalmatlanok” lennének a feladatuk végrehajtására, valamint a veszteségek kapcsán is helyesbítettek.

Ukrajna egy hivatalos közleményben cáfolta a fehérorosz kormány által megfogalmazott állításokat, miszerint Ukrajna azt tervezi, hogy megszállja Fehéroroszországot.

Ukrajna visszautasította ezeket a híreket, melyek azt követően jelentek meg, hogy az oroszok elfoglalták a zaporizzsjai erőművet.