Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fehér Ház: nincs jele földönkívüli tevékenységnek az USA feletti objektumokban

A Fehér Ház pontosította korábbi kijelentését és hétfő este jelezte, nincs jele annak, hogy földönkívüliek tevékenykedtek volna az Egyesült Államok területe felett.

Az USA cáfolja, hogy ballonokat küldött volna Kína légterébe

Beindult a verbális adok-kapok az Egyesült Államok és Kína között, miután hétfőn Kína azt állította, hogy 2022 januárja óta legalább 10 alkalommal észleltek amerikai ballonokat Kína légterében.

Cáfolt a Microsoft: mégsem áll le az Xbox 360 store

Twitter-felhasználóktól indult a pletyka, ami végül hivatalos cáfolathoz vezetett.

Az ukrán kollégium, melyet orosz csapás ért, cáfolja a Kreml állításait a halottakról

Noha az orosz védelmi minisztérium állította, hogy több száz ukrán katona vesztette életét, amikor csapást mértek egy ukrán kollégiumra, ezt most egyenesen a kollégium tisztviselői cáfolták meg.

Tim Cook: az App Store nem tiltja ki a Twittert

Korábban egy olyan információ látott napvilágot, mely szerint törölni akarják a Twittert az Apple App Store-ból, ám ezt most megcáfolta Tim Cook, az Aplle feje.

További Hírek

A Kreml igyekszik megcáfolni a KBSZSZ gyengülését

Miután az örmény miniszterelnök a héten tartott csúcstalálkozón nyíltan megkérdőjelezte a hat nemzetet tömörítő Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének (CSTO) hatékonyságát, a Kreml igyekszik elbagatellizálni az erről szóló híreket.

Meglehetősen szokatlan módon cáfolt néhány értesülést az orosz védelmi minisztérium

A közleményben határozottan tagadták, hogy a dandárparancsnokok „alkalmatlanok” lennének a feladatuk végrehajtására, valamint a veszteségek kapcsán is helyesbítettek.

Ukrajna cáfolja a fehérorosz állításokat, miszerint megtámadnák Fehéroroszországot

Ukrajna egy hivatalos közleményben cáfolta a fehérorosz kormány által megfogalmazott állításokat, miszerint Ukrajna azt tervezi, hogy megszállja Fehéroroszországot.

Ukrajna elutasítja azokat a híreket, melyek szerint egy ukrán atomerőmű áramot szállít Oroszországnak

Ukrajna visszautasította ezeket a híreket, melyek azt követően jelentek meg, hogy az oroszok elfoglalták a zaporizzsjai erőművet.

Vöröskereszt: nem nyitottunk irodát az ukránok Oroszországba történő deportálásához

A Vöröskereszt nem túl gyakran szólal meg, most azonban kategorikusan visszautasították azon állításokat, miszerint irodát nyitottak volna az ukránok Oroszországba történő deportálásához.

Putyin kategorikusan tagadta, az orosz védelmi minisztérium azonban megerősítette, hogy sorkatonákat is küldtek a háborúba

Meglepő fordulat következett be a háborúban, legalábbis abban a tekintetben, hogy amit eddig Putyin tagadott, azt az orosz védelmi minisztérium mégis megerősítette.

Megcáfolták Trump korábbi állításait, nem történt választási csalás

Most hivatalosan is megcáfolták a korábbi elnök állításait.

Pogba tagadja a híreket, miszerint elbúcsúzna a Manchester Unitedtől

A középpályás a pletykák szerint az 5-0-s vereség után a távozást fontolgatta, de most harcba szállt a félrevezető újságcímek miatt.

Watzke szerint még egyáltalán nem dőlt el, hogy Haaland távozik-e a Dortmundtól

A Borussia Dortmund vezetője szerint még nem született végleges döntés a norvég csatár jövőjéről.

Fauci kitart amellett, hogy az oltás nem okoz terméketlenséget a férfiaknál

Habár Anthony Fauci többször is változtatta álláspontját számos koronavírussal kapcsolatos kérdésben, a maszkok hasznosságától kezdve magának a vírusnak az eredetén át a kényszerítő intézkedések szükségességéig, mindezt annak érdekében, hogy növeljék a beadott oltások számát azok körében, akik vonakodnak beadatni.