Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Párharc: az egyik sztárpár kifordult az ajtón, amikor meglátták Gáspár Evelinéket

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 08:29

Fogalmazzunk úgy, nem volt szívélyes a fogadtatás a Párharcban a mezőny részéről, amikor Gáspár Evelin és párja megérkeztek.

Evelin pontosan tudta, hogy valami hasonló fog történni, de ilyen szintű negatív hangulatra nem számított. Ráadásul az egyik sztárpár férfi tagja keményen odaszólt neki, amire volt válasza Győzike lányának, nem is akármilyen.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Evelinék megkapták a lehetőséget, hogy kiválasszák az egyik szobát, amit az adott duónak át kell adnia. Addig viszont odafent fognak aludni Tücsiék társaságában, akik ugyancsak nem repdestek az örömtől, amikor megtudták, mi történik.

Tücsi nem rejtette véka alá a véleményét, és azt mondta, eddig egész jól érezték magukat, már ünnepelni kezdtek volna, hogy csak hat pár maradt versenyben. „Én konkrétan kifordultam az ajtón.” – mesélte Tücsi Evelinéknek, amikor meglátta őket.

Hangsúlyozta, ez nem a személyüknek szólt, hanem magának a ténynek, hogy ismét ugyanannyian vannak, mint a párbaj előtt. Tücsi hozzátette, sokkot kaptak Evelinék megérkezésétől, Győzike lánya pedig értékelte az őszinteséget, ami a legfontosabb számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.