Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Párharc: Gáspár Evelin nagyon keményen odaszólt Heatlie Dávidnak (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 22. - 07:16

Gáspár Evelint kicsit sem kell félteni, ezúttal is rendkívül határozott és kemény volt, Heatlie Dávid tátott szájjal hallgatta Győzike lányának indoklását.

Mint ismeretes, Gáspár Evelin és párja voltak az utolsó beköltözők a Párharc villájába, de csak napokkal később érkezhettek meg. Ez már önmagában megborította az eseményeket, ráadásul Evelinről tudhatjuk, nagyon határozott, és ami a szívén, az a száján.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Emellett imád taktikázni, és már most elkezdte irányítani a szálakat, egyértelműen ő az, aki komoly befolyással lehet az eseményekre, még akkor is, ha esetlegesen nem ők teljesítenek a legjobban, mert nem kezdtek túl erősen, amit elismertek.

Kaptak egy kiváltságot, mely azt jelentette, hogy kiválaszthatták az egyik sztárduó szobáját, ami az övék lehet. Hamar eldőlt, hogy Heatlie Dávidék lesznek kénytelenek kiköltözni, miután Dávid már az első percekben beszólt Evelinéknek, akinek ez nem tetszett.

„Tegnapi nap Dávid, azért volt már egy erős beszólásod, ‘mikor távozol’… Ott már kicsit kinyílt a csipám. Aztán a mai játékban mindketten kaptunk egy-egy hátráltatást tőletek.” – fogalmazott Evelin, majd közölte a döntést.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.