Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Ezt már Pápai Joci sem akarta elhinni

Pápai Joci nagyon meglepődött, akárcsak a rajongója, és szerencsére felvétel is készült a különleges pillanatról.

Fotó: Instagram/Pápai Joci
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pápai Joci nagyon nagy utat járt be a magánéletében és a karrierjében. Mindkét oldalon volt fent és lent is, de hitt Istenben, magában és abban, hogy egy nap a dolgok igazán jóra fordulnak számára.

Finoman szólva is meg kellett szenvednie a sikerekért, viszont egy ideje szép életet biztosíthat a családjának. A TV2 okosan érzett rá arra, hogy Joci a kamerák előtt is népszerű, és a Sztárban Sztár leszek! nélküle már nem lenne az igazi. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Tökéletes választás volt a vezetőség részéről, akárcsak Majka, hiszen nagyon jó barátok ketten. Tóth Gabival is barátok, több dalban dolgoztak együtt az évek során, és természetesen Köllő Babettel szintén jó a kapcsolata.

Joci legutóbb arra lett figyelmes, hogy valaki az egyik dalát hallgatja az autójában, majd odament mellé és énekelni kezdte. Ennél nagyobb meglepetést nem is kaphatott volna a rajongó, és Joci sem akarta elhinni, hogy ilyen létezik, pont akkor.

„Rajta kaptam egy kedves rajongót, teljesen véletlenül, hogy éppen a kocsijában hallgatja a #fénybenjárók című dalomat/dalunkat, úgyhogy gyorsan odamentem és élőben is elénekeltem neki, volt nagy meglepődés! Ezekért a pillanatokért érdemes ezt csinálni, hihetetlen miket hoz az élet!” – írta a posztjában Joci.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.