Dollár
393,71 Ft
Euró
413,36 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
17,003 $

Ördög Nóra ütős szelfiket csinált a forgatás alatt

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
not image

Hujber Dávid

2022. október 17. - 17:24

Ördög Nóri folytatja a vicces sorozatát a Dancing with the Starsban, amit egyenesen imád, ez már a harmadik évada a műsor történetében.

Olyan gyorsan száguldunk előre az időben, hogy már a harmadik évadnál tartunk, noha élesen emlékszünk a nagy bejelentésre, amikor kiderült, a TV2 Magyarországra hozza a Dancing with the Starst.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

A lehető legjobb döntés volt a csatorna részéről, és a siker, a számok csak őket igazolják. Évről érve növelik a tempót, mindig tudnak valami újat mutatni, miközben folyamatosan fejlesztik a technikát, amivel látványosabbá válik a show.

Az idei évre a zsűri is kicserélődött, de például Ördög Nóri maradt a helyén, aki továbbra is imádja a műsort. Minden héten van egy olyan estéje, amikor lenyűgöző táncokat láthat, és egyúttal komoly befolyással is lehet a kiadott pontjaival.

Nóri ritkán szigorú, igyekszik megvédeni a versenyzőket, és motiválni őket. Egyúttal szakmai is, hiszen sok éven át versenytáncolt, amivel még hitelesebb, amit a nézők is értékelnek, kevés kritikát kap.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.