Orbán Viktor: „Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!”

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és a Tokióban megrendezett XXXII. Nyári Olimpiai Játékokon és a XVI. Nyári Paralimpiai Játékokon eredményes sportolók és sportszakemberek az állami kitüntetéseik átvétele után a Karmelita kolostorban 2021. október 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
not image

Takács Petra

2021. október 16. - 08:44

Magyarország miniszterelnöke ismét hangsúlyozta annak fontosságát, hogy nem hagyják visszatérni a Gyurcsány-korszakot.

Orbán Viktor hosszú ideje Magyarország miniszterelnöke, miközben Gyurcsány Ferenc a korábbi lemondása ellenére továbbra is jelen van a politikában. Felesége, Dobrev Klára pedig miniszterelnök szeretne lenni, és egyre több kampányeseményen vesz részt ennek érdekében.

Jelenleg minden az előválasztástól hangos a sajtóban, amin Márki-Zay Péter Dobrev ellenfele. A legutóbbi vitájuk alkalmával néhol feszült volt a hangulat, és erős szavak hangzottak el.

Azzal, hogy Karácsony Gergely visszalépett, Márki-Zay előtt szabaddá vált az út, hogy egyedül küzdjön meg az indulásért Dobrev ellen. Hamarosan kiderül, kettejük közül ki lesz a befutó, míg a Fidesz igyekszik felhívni az emberek figyelmét a Gyurcsány-korszakra.

„Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!” – írja a legújabb posztjában Orbán, hozzátéve, hogy Gyurcsányék tizenötször emelték a rezsi árát. „Mi megvédjük a rezsicsökkentés eredményeit! Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!”