Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Orbán Viktor azonnal reagált az Eb-kijutásra

A magyar miniszterelnök is figyelte az eseményeket, hiszen minden eddiginél nagyobb volt a tét a magyar válogatott számára.

Fotó: A magyar csapat tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szerencsések a mai fiatalok, mert egy olyan magyar válogatottnak szurkolnak, akik bárkit képesek legyőzni. Az angolokat is móresre tanították, és a közelgő Európa-bajnokságon akár komoly meglepetést okozhatunk.

Az elsődleges cél, hogy továbbjusson a csoportból, ami egyelőre nem ismert. Hátha szerencsénk lesz, bár a magyar csapat még jobban teljesít az erősebb ellenfelek ellen, így összességében bárki jöhet. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A bolgár szövetség nem volt túl szívélyes a nagy meccs előtt, és az utolsó pillanatokban is változtattak. Marco Rossi lábai nem remegtek meg, és közölte, hogy noha elegendő egy döntetlen is a kijutáshoz, győzelemre fognak játszani.

Milliók követték az eseményeket, és természetesen Orbán Viktor sem akart lemaradni a pillanatokról. A magyar miniszterelnök a nehéz időszakokban is támogatta a válogatottat, és jól emlékszik azokra az időkre, amikor a régi nagyoknak szurkolt.

Most már Szoboszlai Dominik a vezér, aki szintén ott volt a bolgárok elleni csapatban. Csapakapitányként vezetheti a csapatot, viszont ez egy igen nehéz este volt, mely drámai véget ért.

Piros lapokból sem volt hiány, akárcsak a gólokból. Az utolsó pillanatokig necces volt a helyzet, ám végül Rossiék örülhettek, amire Orbán Viktor is az elsők között reagált. „Csont nélkül az EB-n. Végre!”