Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Nyuszis ruhában üzent Molnár Anikó

Várható volt, hogy többen élni fognak a lehetőséggel, és kihasználják a húsvéti életérzést, csak kicsit eltérő formában.

Fotó: YouTube/ Palikék Világa by Manna
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi is üzent húsvétkor, először a bibliából idézett, amit már nem egyszer olvasott. Számára a hit nem kérdés, hanem olyasvalami, amit napi szinten használ, és már nem egy dolgon segítette őt. Valószínűleg még fogja is, és maximálisan hisz a történelemben, melynek kapcsán újra üzent a közösségi oldalán.

Korábban Hajdú Péter egy egészen más téma kapcsán üzent, ugyanis többen olyasvalamit állítottak róla, ami nem igaz. Tagadta, hogy találkozott volna Varga Judittal az interjú előtt, amit ráadásul időközben már több mint 1 millióan látták. Ezek igencsak erős számok, és még az sem elképzelhetetlen, hogy 1,5 millió fölé megy. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Orbán Viktor pedig többek között azt is megmutatta, hogyan készíti el az ünnepi sonkát. A magyar kormányfő szereti a lazább tartalmakat, és a TikTokon számtalan ilyen videót találni vele, érdemes követni. A húsvét természetesen a finom ételekről is szól, amit nem mindenki tölt idehaza, hanem a világ másik felén vannak.

Schobert Norbi és családja úgy döntöttek, hogy Kubáig mennek, ahol nagyon jól érzik magukat. Idehaza sem lehet azt mondani, hogy ne lenne nyárias az idő, több melegrekord is megdőlt, de azért Kuba más. Igencsak izzasztó tud lenni az időjárás arrafelé, viszont cserébe felejthetetlen élményeket kaphatunk.

Molnár Anikó pedig nyuszijelmezben jelent meg, és abban üzent, aminek sokan örültek. Anikó nemrég vásárolta meg álmai autóját, melyet immáron megengedhet magának, hiszen nem kevés pénzt keres. Ez a jelmez pedig kifejezetten jól áll neki, és megtudhattuk, meg szeretne szabadulnia felvett plusz 10 kilójától.