Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Molnár Anikó 10 kiló pluszt vett fel, és már meg is vásárolta az álomautóját

Molnár Anikó nem tagadja, az utóbb időben felszaladt rá pár plusz kiló, bár így is rendkívül vonzó, és azt is megtudhattuk a Mokkának adott interjújából, hogy hétfőn átvette az álomautóját.

...svg content...Fotó: YouTube/ Frizbi TV
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Molnár Anikó egy ideje egészen más életet élhet az új vállalkozásának köszönhetően, ami miatt sok támadást is kapott. Ezek a támadások azonban leperegnek róla, a saját életére koncentrál, és köszönhetően ennek, jobb anyagi helyzetbe került. Nem tagadja, lényegesen jobban él, mint 1 évvel ezelőtt, és nem bánta meg az új életét.

Kedd reggel a Mokka vendége volt a TV2-nél, és őszintén beszélt arról, hogy valóban felvett pár plusz kilót, de most többek között azon akar dolgozni, hogy ezen változtasson. 10 kiló plusz ugrott fel rá, és rájött, annyira rohanó az élete, hogy le kell lassítania, így a konditermi edzésekre is lesz ideje. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Boldogan árulta el, hogy hétfőn átvette az álomautóját, aminek típusa egyelőre nem ismert, bár később valószínűleg erre is fény derül. Annyira félti jelenleg, hogy a TV2-höz is taxival érkezett, de a tervei között szerepel, hogy az új autójával egy olaszországi körútra induljon. Hogy kivel tenné ezt meg, azt még ő sem tudja, az a jövő zenéje.

Még nagyobb kérdés, hogy kinek az oldalán utazik el majd Madagaszkárra, Kambodzsába és Zanzibárra, ugyanis ezekre a helyekre mindenképpen el akar repülni. Egyes pletykák szerint már milliárdjai vannak a számláján az új vállalkozása miatt, ami nem igaz, viszont nem titok, sokkal jobban él, mint egy éve, és nemcsak több pénzt keres, hanem gyorsabban is folyik be hozzá az összeg.

Nem látja értelmét annak, hogy ingatlanokat vásároljon, mivel nincs gyermeke, nincs kire hagynia a vagyont. Inkább élményeket szeretne gyűjteni élete hátralévő részében, és minél több időt eltölteni az édesanyjával. Vele is tervez programokat, a legfontosabb személy az életében, akire sokat költene, de az idős asszony soha nem kér semmit, elégedett azzal, amije van.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.