Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Molnár Anikó a 15 milliós luxusautójáról: tudtam, hogy ő az enyém lesz

Nagyon büszke, de főleg hálás a sorsnak, hogy mindez megadatott számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Anikó tavaly februárban indította el a vállalkozását, amely miatt sok támadást kap, ő azonban nem törődik ezekkel a rosszindulatú megjegyzésekkel, csak a saját boldogulását, valamint édesanyja megsegítését tartja szem előtt. Nem tagadja, hogy a korábbiakhoz képest most sokkal jobban él, amely által az is lehetővé vált számára, hogy megvásárolja magának az álomautóját. Amikor 2010-2011 környékén Amerikában élt, akkor szeretett bele a felső kategóriás Land Rover Evoque típusú autóba, ugyanakkor eleinte nem hitt benne, hogy egy nap több lesz belőle egy beteljesületlen álomnál.

Ám korábban elárulta, sikerült megvennie a kocsit, s bár még eléggé félti, az is a tervei között szerepel, hogy egy olaszországi körútra indul vele. Most pedig a Ripostnak mesélt arról, hogy egyáltalán nem volt egyszerű megvalósítani az adásvételt. Mint mondta, tavaly nyáron, amikor Mallorcán készült egy fotósorozata, akkor látta, hogy már kabrióban is gyártják, így azonnal beleszeretett a járműbe. De csak néhány hete nézett utána a magyar autópiacon, egyáltalán itthon kapható-e. Állítása szerint egy eladó darabot látott, ám nem hagyta nyugodni a dolog, így egy német oldalon is szétnézett, ott talált rá az álomkocsijára. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Tudtam, hogy ő az enyém lesz” – mondta Anikó, aki mindig is hitt a vonzás törvényében. Emellett azt is elárulta: „Nagyon soknak találtam az árát, pedig a celebvilágban ettől nagyságrendekkel drágább autókkal járnak. A hírekkel ellentétben nem vagyok milliárdos, és nem volt meg rá a pénzem. Nem szeretek kölcsön kérni, vagy hitelhez folyamodni, de még ez is megfordult a fejemben”. De azért sem volt könnyű helyzetben, mert nem volt olyan ismerőse, akivel le tudta volna bonyolítani Németországból az üzletet. Végül L.L. Juniornak köszönhetően jutott el egy megbízható céghez, akik ezzel foglalkoznak.

„Ők vették fel a kapcsolatot a kereskedővel, mikor megtudtam a pontos összeget, mennyibe kerülne behozatallal, forgalomba helyezéssel az autó, szembesültem azzal, hogy nekem nincs annyi pénzem” – vallotta be. „Leültem, papírt és számológépet vettem elő, összeadtam minden lehetséges forintomat, de még jócskán híja volt, a hiányzó összeget segítséggel tudtam volna összeszedni. (…) Hívtam őket, hogy indítsák el az üzletet. Aláírtam a megbízási szerződést, átutaltam a pénz egy részét” – folytatta Anikó. Végül jól alakultak a dolgok, a teljes vételárat rendezni tudta.

„Nem hittem el, hogy sikerült, de az univerzum, a gondviselés mindent elintéz” – fogalmazott. Bár azt nem árulta el, hogy pontosan mennyibe került az autó, a lap szerint az ilyen évjáratú és kabrió típusú Range Rovereket 38 000-40 000 euró (14-15 millió forint) körüli összegen kínálják. Végül Anikó még hozzáfűzte, igazán boldoggá teszi, hogy megvalósíthatta egy régi álmát, ám mindezért sokat is dolgozott. „Álomszerű, hálás vagyok érte és az életemért. Az, hogy ezt meg tudtam magamnak venni, számomra óriási dolog. Büszke és főleg hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem ez megadatott” – emelte ki.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.