Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Nyerő Páros: új lakók léptek be a villába, mindenki izgatottan várta őket (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 07:05

Hamarosan kiderül, hogy kik az új lakók, így nem kizárt, hogy a villámgyorsan kiesett Détár Enikőéket pótolja a stáb.

Sajnálatos módon Détár Enikő és párja olyan hamar kiesett, hogy csak pár órát tölthettek el a Nyerő Páros villájában. Egy nem várt egészségügyi probléma okozta mindezt, mindenki rendkívül csalódott volt emiatt.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Nyilván ez befolyásolta az eseményeket, és pár nappal később egy másik párnak is el kellett hagynia a helyszínt. Ők azonban már egy szavazás végén tették meg, még csak szavazatot sem kaptak a többiektől.

Ráadásul most először hárman voltak ott a veszélyzónában, ami csak érdekesebbé tette a helyzetet. A folytatás még érdekesebb lesz, kezdve az új játékkal, amiről alább találhattok egy remek előzetest.

A játék során lesznek, akik kissé dühössé válnak, ám hogy pontosan miről is van szó, csak részben tudhatunk. Rövidesen erre is fény derül, ahogyan arra is, hogy kik voltak azok, akik a legjobban teljesítettek.

Dögös és trendi megjelenés Rogán-Gaál Cecíliától

A nap legfontosabb pontja pedig az új lakók érkezése lesz, így nem kizárt, hogy egy újabb sztárpár költözik be a villába. Nem okozna meglepetést, hiszen Détár Enikőék még csak egy napot sem tölthettek el a Nyerő Párosban.