Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Dögös és trendi megjelenés Rogán-Gaál Cecíliától

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 04:44

Egy újabb nagyon trendi megjelenés a híres üzletasszonyról, aki kétgyermekes édesanyaként is nagyon nagy formában van.

Vannak hírességek, akik már a puszta megjelenésükkel képesek emberek ezreit, százezreit és millióit motiválni. Hála a közösségi médiának, ez sokkal erőteljesebb, mint bármikor ezelőtt, hiszen a világunk nagyon felgyorsult.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Olyan szinten vált az életünk részévé, amit gyakorlatilag nem is volt időnk realizálni. Ez a magyar sztárokra is értendő, akik közül többen nagyon nagy karriert csináltak, és ezzel rég rengeteg embert képesek motiválni.

Rogán-Gaál Cecília is köztük van, aki ugyancsak sok követőt tudhat a neve mellett. Kétgyermekes édesanyaként pláne, hiszen több mint kiváló formában van, és hétről hetére egyre formásabb, látványosak a vonalai.

Annak ellenére, hogy Cecília nem tartozik a legaktívabb sztárok közé a közösségi médiában, majdnem 36 ezer követője van. Ez pedig jónak mondható, és ha még aktívabb lenne, ez a szám valószínűleg a többszörösére növekedne.

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

Ugyanakkor nem mindenki törekszik arra, hogy még több és több követőt tudhasson a neve mellett. A csinos édesanya láthatóan akkor posztol, amikor kedve van hozzá, és összességében ez a legegészségesebb. Időközben természetesen Cecília is ruhatárat váltott, megkezdte a hangolást a hidegebb időkre, és egy igencsak menő szettel köszönt be, amit erre a linkre kattintva érhettek el.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.