Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Dögös és trendi megjelenés Rogán-Gaál Cecíliától

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 04:44

Egy újabb nagyon trendi megjelenés a híres üzletasszonyról, aki kétgyermekes édesanyaként is nagyon nagy formában van.

Vannak hírességek, akik már a puszta megjelenésükkel képesek emberek ezreit, százezreit és millióit motiválni. Hála a közösségi médiának, ez sokkal erőteljesebb, mint bármikor ezelőtt, hiszen a világunk nagyon felgyorsult.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Olyan szinten vált az életünk részévé, amit gyakorlatilag nem is volt időnk realizálni. Ez a magyar sztárokra is értendő, akik közül többen nagyon nagy karriert csináltak, és ezzel rég rengeteg embert képesek motiválni.

Rogán-Gaál Cecília is köztük van, aki ugyancsak sok követőt tudhat a neve mellett. Kétgyermekes édesanyaként pláne, hiszen több mint kiváló formában van, és hétről hetére egyre formásabb, látványosak a vonalai.

Annak ellenére, hogy Cecília nem tartozik a legaktívabb sztárok közé a közösségi médiában, majdnem 36 ezer követője van. Ez pedig jónak mondható, és ha még aktívabb lenne, ez a szám valószínűleg a többszörösére növekedne.

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

Ugyanakkor nem mindenki törekszik arra, hogy még több és több követőt tudhasson a neve mellett. A csinos édesanya láthatóan akkor posztol, amikor kedve van hozzá, és összességében ez a legegészségesebb. Időközben természetesen Cecília is ruhatárat váltott, megkezdte a hangolást a hidegebb időkre, és egy igencsak menő szettel köszönt be, amit erre a linkre kattintva érhettek el.