Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

Fotó: Instagram/Benedek Réka
not image

Takács Petra

2022. szeptember 22. - 20:26

Az eddigi legvonzóbb és legsejtelmesebb fotó látott napvilágot az Exatlon Hungary sztárjáról, aki egy több mint szívdöglesztő nő.

Vannak, akiket sosem felednek el az Exatlon Hungary nézői, hol a teljesítmény, hol a megjelenés, hol a karakter, hol minden más miatt. Sok érdekes és különleges személyiséget ismerhettünk meg az évek alatt Dominikán, többek között a harmadik évadban is.

Soron kívül Hosszabb iskolai téli szünet és kormányzati-igazgatási szünet is lesz 

Továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy a harmadik évad volt a legerősebb, mind a verseny színvonalát, mind pedig a történéseket tekintve. Ráadásul nagyon-nagyon érdekes karaktereket kaptunk, akiket nehéz lenne pótolni a játékban.

Kicsit szomorkodunk is amiatt, hogy végül nem folytatódott a széria, amiben azonnal szerepet vállalnánk. Az egyik legélvezetesebb kaland, minden szempontból, de idővel talán még lesz erre esély, akár más verseny keretében.

Benedek Réka megkapta a lehetőséget, és összességében élt is vele, mert még mindig sokan emlékeznek a fiatal lányra, aki 2021-ben versenyzett Dominikán. Már a puszta megjelenésével felhívta magára a figyelmet, és a magassága miatt pláne helye lenne a modellek között.

Demcsák Zsuzsa interjúja a félelmetes hurrikánról

Legutóbb például egy olyan szexi fotó jelent meg róla, hogy arra szavak nincsenek, igazán meglepett bennünket. Annak ellenére lepődtünk meg, hogy eddig is tudtuk, milyen vonzó Réka karaktere, de most aztán nagyon-nagyon magasra tette a lécet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.