Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Nyerő Páros: azonnal kiszavazták az egyik legcsendesebb párost (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 23:30

Végül a legcsendesebb párnak kellett elhagynia a villát, ami miatt több néző is a nemtetszését fejezte ki.

A Nyerő Páros 2022-es évada szinte berobbant, köszönhetően annak is, hogy már az első napon drámai pillanatok követték egymást. Kezdődött minden azzal, hogy Détár Enikő párja láthatóan nem volt 100%-os formában, egy rossz mozdulat miatt kiújult a köldöksérve.

Rettentő szerencsétlen volt, mert évek óta nem tapasztalt hasonlót, most pedig egy teljesen ártatlan mozdulat mindent tönkretett. Valamiért az égiek nem engedték, hogy Enikőék harcba szálljanak a többiekkel, pedig érdekes duó lehettek volna.

Még éjfélt sem ütött az óra, máris megpecsételődött az egyik duó sorsa, pár nappal később pedig távozott a következő. Izgalmasan alakultak az események, mert ezúttal három páros került a veszélyzónába, így nem lehetett tudni, mi következik.

Patrik és Betti, Begi és Réka, illetve a végtelenül szimpatikus Veronika és Richárd voltak ott a veszélyzónában, bárki kieshetett közülük. Mint eddig minden alkalommal, szavazással döntötték el, hogy ki az a páros, akinek mennie kell.

Senkinek nem volt egyszerű szavaznia, mivel mindenkiben látják a jót, és pár napot követően sosem könnyű dönteni. Az azonban várható volt, hogy Veronika és Richárd lehet a legnagyobb esélyes arra, hogy távozzon.

Rácz-Gyurciza Dóra: Fenntartani egy boldog házasságot, nehéz

Megyeri Csilláék Begiékre rakták a jelüket, őket akarták játékban tartani, mert szerintük nekik van a legnagyobb szükségük arra, hogy tovább játsszák ezt a Nyerő Párost. Beáéknál Bea döntött, mivel a párja nem tudott dönteni a három fiú közül, így neki adta át a lehetőséget. Miután Patrikék is kaptak egy szavazatot, finoman szólva is forróvá vált a talaj Veronikáék alatt.

A harmadik páros Pamela és Bence volt, nekik is szavazniuk kellett. A voksukat ugyancsak nem Veronikára és Richárdra tették, Pamela nagyon nehezen viselte ezt, gyorsan kimondták, miszerint Begiékre rakják a jelüket. Az utolsó páros Muri Enikőék voltak, szokásukhoz híven hosszasan beszéltek, és mivel Begiékre szavaztak, Veronika és Richard szavazat nélkül estek ki.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.