Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Nyerő Páros: azonnal kiszavazták az egyik legcsendesebb párost (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 23:30

Végül a legcsendesebb párnak kellett elhagynia a villát, ami miatt több néző is a nemtetszését fejezte ki.

A Nyerő Páros 2022-es évada szinte berobbant, köszönhetően annak is, hogy már az első napon drámai pillanatok követték egymást. Kezdődött minden azzal, hogy Détár Enikő párja láthatóan nem volt 100%-os formában, egy rossz mozdulat miatt kiújult a köldöksérve.

Rettentő szerencsétlen volt, mert évek óta nem tapasztalt hasonlót, most pedig egy teljesen ártatlan mozdulat mindent tönkretett. Valamiért az égiek nem engedték, hogy Enikőék harcba szálljanak a többiekkel, pedig érdekes duó lehettek volna.

Még éjfélt sem ütött az óra, máris megpecsételődött az egyik duó sorsa, pár nappal később pedig távozott a következő. Izgalmasan alakultak az események, mert ezúttal három páros került a veszélyzónába, így nem lehetett tudni, mi következik.

Patrik és Betti, Begi és Réka, illetve a végtelenül szimpatikus Veronika és Richárd voltak ott a veszélyzónában, bárki kieshetett közülük. Mint eddig minden alkalommal, szavazással döntötték el, hogy ki az a páros, akinek mennie kell.

Senkinek nem volt egyszerű szavaznia, mivel mindenkiben látják a jót, és pár napot követően sosem könnyű dönteni. Az azonban várható volt, hogy Veronika és Richárd lehet a legnagyobb esélyes arra, hogy távozzon.

Rácz-Gyurciza Dóra: Fenntartani egy boldog házasságot, nehéz

Megyeri Csilláék Begiékre rakták a jelüket, őket akarták játékban tartani, mert szerintük nekik van a legnagyobb szükségük arra, hogy tovább játsszák ezt a Nyerő Párost. Beáéknál Bea döntött, mivel a párja nem tudott dönteni a három fiú közül, így neki adta át a lehetőséget. Miután Patrikék is kaptak egy szavazatot, finoman szólva is forróvá vált a talaj Veronikáék alatt.

A harmadik páros Pamela és Bence volt, nekik is szavazniuk kellett. A voksukat ugyancsak nem Veronikára és Richárdra tették, Pamela nagyon nehezen viselte ezt, gyorsan kimondták, miszerint Begiékre rakják a jelüket. Az utolsó páros Muri Enikőék voltak, szokásukhoz híven hosszasan beszéltek, és mivel Begiékre szavaztak, Veronika és Richard szavazat nélkül estek ki.