Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

A Napolitól érkezhet Harry Maguire utója a Manchester Unitedhez

Leeds, 2022. február 20. Harry Maguire, a Manchester United játékosa (k) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a Leeds ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. február 20-i mérkőzésén Leedsben. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Az időnként közutálatnak örvendő védő hamarosan távozhat a manchesteri csapattól.

Sajtóhírek szerint a Manchester United kész tetemes fizetést kínálni a Napoli védőjének, Kim Min-jae-nek, hogy meggyőzze őt az Old Traffordra való költözésről.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A koreai mindenkit lenyűgözött az olasz bajnokságban nyújtott teljesítményével a szezon során, és nagyban hozzájárult a Napoli bajnoki címéhez is, ezért nem meglepő, hogy élénk érdeklődés alakult ki iránta.

A védő szerződésében 60 millió font értékű kivásárlási záradék szerepel, ami mércével mérve nem túl sok. Részben emiatt is vált népszerű célponttá az átigazolási piacon, ahol többek között a PSG is szemet vetett rá.

A Manchester United által kínált bér állítólag megközelíti azt, amit az angol elitben a top csatárok keresnek, ráadásul az angolok szinte garantált kezdő helyet ígértek a 26 éves játékosnak.

A klub várhatóan Harry Maguire-től is megválna, hogy helyet csináljon a koreainak.

Bár a Napoli nem kíván megválni Kimtől, a klubnak nincs módja megtartani őt, ha valaki kifizeti a kivásárlási záradékát.