Újabb kérője akadt Mo Salah-nak

Fotó: EPA/Tim Keeton
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 27. - 10:32

A Real Madrid felvette a kapcsolatot az egyiptomi sztárral. 

Mo Salah nagyon népszerű lett az európai topcsapatok körében, köszönhetően a kiemelkedő formájának, amelyet az angol bajnokságban nyújt. Bár a hírek szerint a csatár nem akar távozni, rengetegen érdeklődnek iránta. 

A Fichajes a Bernabeu Digital alapján állítja, hogy a Real Madrid felvette a kapcsolatot az ügynökével, ugyanis szándékukban áll megtudni, hogy jelenleg mi Salah álláspontja a költözésről. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Az egyiptomi szélső helyzete azért bonyolult, mert szerződése 2023 nyarán lejár a Liverpoollal, és bár maradni akar, az angolok nem akarják teljesíteni az anyagi követelményeit. 

A játékos szezononként 30 millió eurót akar, és azt, hogy a Premier League és a klub történetének legjobban fizetett játékosa legyen, de ez, tekintve, hogy lassan 30 éves lesz, kivitelezhetetlen. 

A Liverpoolnak döntenie kell, hogy belemennek a követelésekbe, vagy eladják, ugyanis azt semmiképp nem akarják, hogy szabadon igazolhatóként távozzon. Michael Edwards, a Liverpool leköszönő sportigazgatója még mindenképp nyélbe ütné az üzletet a távozása előtt. 

A Real Madrid egyike azoknak a kluboknak, amelyek mindig is érdeklődtek iránta a remek teljesítménye és a csapatba való illeszkedése miatt, tekintve, hogy a klubnak hosszú évek óta nem volt élvonalbeli jobbszélsője.

A Liverpool helyzete nehéz, azonban sietniük kell, mielőtt Salah úgy dönt, hogy mégsem akar maradni az Anfield Road-on.