Salah mégis a PSG-hez szerződik?

Fotó: Twitter / Liverpool FC
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 27. - 09:18

Az egyiptomi csatár szerződése 2023 nyarán jár le a Liverpoollal, és nem áll szándékában megújítani, ha nem teljesülnek az anyagi követelései.

A CalcioMercato szerint a PSG azzal a szándékkal figyeli Mohamed Salah helyzetét, hogy a közelgő nyári átigazolási időszakban megszerezze a játékost, és az utóbbi évek egyik legnagyobb európai szerződésével hozza mozgásba a piacot – írja a Fichajes

Az egyiptomi csatár szerződése 2023 nyarán jár le a Liverpoollal, és nem áll szándékában megújítani, ha nem teljesítik pénzügyi követeléseit, amelyekkel a Premier League történetének legjobban fizetett játékosává válna. A Vörösöknek a kora miatt nem áll szándékukban ekkora fizetést ajánlani neki, annak ellenére, hogy a klub történetének egyik legjobb játékosának tartják.

Salah-nak esze ágában sincs távozni, de szeretnék, ha anyagi követeléseit teljesítenék, mert a teljesítménye miatt a klubot a csúcsra juttatta, miután Jürgen Klopp érkezése előtt annyi éven át gyenge eredményeket ért el. A klub válaszút elé került, mert ha nem hosszabbítja meg a szerződését, akkor 2022 nyarán kénytelenek lesznek eladni őt, különben szabadon igazolhatóként veszítik el.

Másrészt a PSG nagy érdeklődést mutatott iránta, mert Kylian Mbappé a következő nyári átigazolási időszakban szabadon igazolhatóként távozik, mert nem akar hosszabbítani. A francia Madridba akar költözni, így a klubnak újabb nagy lépést kell tennie, hogy Neymar és Lionel Mesi mellett egy top csatárt tudjon a soraiban.

A PSG-nek lehetősége van arra, hogy milliós szerződést ajánljon neki, hogy meggyőzze őt a klubváltásról. Nem okozna gondot nekik, hogy 2022 nyarán teljesítsék a Liverpool pénzügyi igényeit.