Salah: El sem tudom képzelni, hogy máshol játsszak

Yannick Carrasco, az Atlético Madrid (b) és Mohamed Salah, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának harmadik fordulójában játszott Atlético Madrid - Liverpool mérkõzésen Madridban 2021. október 19-én. MTI/EPA/EFE/Chema Moya
not image

Kornis Vivien

2021. október 22. - 22:46

Salah elárulta: még a gondolat is elszomorítja, ha elképzeli, hogy másik csapat színeiben játszik a Liverpool ellen.

Mohamed Salah elárulta: pályafutása hátralévő részében a Liverpoolnál szeretne maradni, de szerinte a végső döntés nem az ő kezében van. A 29 éves játékos jelenlegi szerződése 2023-ban járt le, és jelenleg a klub egyik legjobban fizetett labdarúgójának számít. 

A szerződéshosszabbításról már folynak a tárgyalások a Liverpool és Salah képviselői között, és úgy tűnik, a klub nem akarja elengedni egyiptomi válogatott labdarúgóját. 

Virgil van Dijk, Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold és Jordan Henderson már aláírta a folytatást, Salah pedig a SkySportsnak adott interjújában most elárulta, hogy el sem tudja képzelni, hogy más csapat színeiben játsszon – bár a döntés, hogy marad-e vagy sem, nem kizárólag az övé. 

„Ha engem kérdeznek, szívesen maradnék futballpályafutásom utolsó napjáig, de erről egyelőre többet nem tudok mondani – a döntés nem az én kezemben van. Attól függ, mit akar a klub, nem tőlem” – jelentette ki a labdarúgó. 

Jelen pillanatban nem látom magamat Liverpool ellen játszani, az nagyon elszomorítana. Nehéz téma, nem akarok beszélni róla, de nagyon szomorúvá tenne.

Salah szenzációs formában van a szezonban, és vitathatatlanul a világ legjobb játékosai között van jelenleg – ha nem ő a legjobb. Tizenegy mérkőzés alatt 12 pontot szerzett, ezek közül ötöt három Bajnokok Ligája-meccsen – és hét góljával ő és Jamie Vardy a Premier League gólkirálya.