Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Minden eddiginél közelebb került a Manchester United a klub eladásához

Fotó: Alejandro Garnacho, a Manchester United (b) és Kyle Walker-Peters, a Southampton játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Manchester United-Southampton mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban 2023. március 12-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, megvan a Manchester United új tulajdonosa, aki élete legnagyobb üzletét kötheti meg a klub megvételével.

Hosszú ideje elégedetlenek a Manchester United szurkolói a jelenlegi tulajdonosi körrel, akik időközben elhatározták, megválnak a klubtól. Sokan bennük látják a sikertelenséget, mely Sir Alex Ferguson visszavonulása óta sújtja őket.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Milliók lélegezhettek fel, amikor kiderült, hogy a Manchester United új tulajdonost kaphat. A Közel-Kelet is nagy érdeklődést mutat, ám most úgy tűnik, Sir Jim Ratcliffe lehet a befutó, aki a hírek szerint egy jelentős lépéssel közelebb került a klub megvételéhez.

A The Times úgy tudja, a Glazer-család és a New York-i bankáraik készen állnak arra, hogy megvitassák az eladás részleteit, bár továbbra is van arra esély, hogy Dzsaszim-sejk tesz egy utolsó ajánlatot, ami már a negyedik lenne.

A Sky Sports is beszámolt a hírről, és ha megvalósul az üzlet, azzal a futballtörténelem egyik legnagyobb tranzakcióját hajtanák végre. A pontos összeg továbbra sem ismert, de azt már tudni, hogy bárki is legyen az új tulajdonos, az a stadion teljes felújítását is vállalja.

Az Old Trafford régóta vár erre, mely számos fejlesztést kaphat a jövőben. Emellett jelentős összegeket fordíthatnak a keret erősítésére, amire nagy szükség van, és jelenleg a Bajnokok Ligája-indulás sem biztosított a csapatnak.