Meghalt egy kisgyerek, miután kizuhant a tizenegyedik emeletről

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021.június.17 - 22:11

Szörnyű baleset történt Szlovákia fővárosának egyik legnagyobb kerületében, Pozsonyligetfaluban ugyanis életét vesztette egy fiatalkorú, miután kiesett az egyik 11. emeleti lakás párkányáról.

Az esetről a rendőrséget először szerda délután 18 órakor értesítették, a kivezényelt egységek azonnal bebiztosították a környéket, illetve kihívták a mentőket is, akik rátaláltak az utcán heverő, mozdulatlan kiskorúra.

A zuhanás következtében a gyermek élettel összeegyeztethetetlen belső és külső sérüléseket szenvedett, a kiérkező szakemberek már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen halottnak nyilvánították.

A HN Online hírportál értesülései szerint a pozsonyi hatóságok már megkezdték a vizsgálatokat az ügy kapcsán, egyelőre azonban tisztázatlanok az incidens körülményei, bár nem tartják kizártnak, hogy szülői mulasztás történhetett.

Mivel kiskorúról van szó, ezért a rendőrség szóvivője több részletet nem közölt a balesetről, és arra kérte a sajtó képviselőit, hogy maradjon tőlük távol a hangulatok felkorbácsolása egészen addig, amíg ki nem derül, mi okozta a tragédiát.