Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Horváth Gréta a lelki gyógyulás útjára lépett, de jelenleg nem jár új kapcsolat a fejében

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 08:55

Horváth Gréta a TV2-nek adott reggeli interjújában beszélt arról, hogy milyen mélységeket élt meg a jelenlegi helyzetben.

Ami pedig a gyerekét illeti, szó szerint nem magyarázhatja el neki az okokat, hiszen még fiatal ehhez, és egy gondtalan gyerekkort szeretne neki biztosítani. Noha tud olvasni, nincs arról szó, hogy a telefonon lógna és internetezne, de Gréta elárulta, a fia is hall dolgokat, amire igyekszik figyelni, hogy a lehető legkevesebbet sérüljön.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

Emiatt is marad igazán erős, nem engedi be a negatív energiákat, mert tudja, hogy az nem lenne jó hatással a gyerekére, ha összetörve látná az édesanyját. „Nem láthat ő engem összetörve” Ami egy esetleges új kapcsolatot illeti, még csak meg sem fordult a fejében hasonló, és szerinte jó ideig nem is fog, de nem tudja, hogy mit hoz az élet, és hisz az igaz szerelemben, ugyanakkor a 2022-es éve szerinte másról fog szólni.

Kulcsár Edina első dala tarol, már 1 millió felett jár a megtekintési szám

Bízik benne, hogy egy nap újra megélheti a szerelmet, mert szeret családban élni, feleségnek lenni, dolgozni egy kapcsolaton. Hogy ez mikor jön el újra, azt még ő sem tudja, de jelenleg nem erre fókuszál.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.