Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Horváth Gréta nagyon eltökélt: „Még nincs vége az útnak, de az irány megvan”

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 20. - 10:13

A tőle megszokott lendülettel vágott neki az új kihívásnak, nem adja meg magát, folytatja az útját, amin elindult, aminek a végén nagyon elégedett lehet.

Talán nem túlzás azt írni, hogy Horváth Gréta több ezer nő és férfi támogatását élvezheti a közösségi médián keresztül, a történtek sokakat sokkolt. Gréta, aki már közel 200 ezer követőnél jár, rendkívül erősnek, határozottnak, és motiváltnak tűnik.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Időközben arra is fény derült, hogy mi az oka a vizesedésének, a szédülésének, a hányingerének, illetve a súlygyarapodásának. Eddig erről nem beszélt a követőknek, ám most kivételt tett, amiért hálásak a rajongók, mert már többször is kérdezték őterről.

„Amióta kiderült, mi a bajom, itt a vizesedésre, szédülésre, hányingerre, súlygyarapodásra gondolok most, nem beszéltem nektek erről. Elmentem minden fajta kivizsgálásra- Megkaptam az ORVOSTÓL az utat és az irányt, azóta visszavettem a testem felett az irányítást.” – írta a posztjában Gréta.

Kulcsár Edina nyilatkozott: tiszta a lelkiismerete, még nem adták be a válókeresetet

„Rengeteg lemondással jár, lassan 3 hónapja nyomom. Kemény, de nem adom meg magam. Az étkezésem gyökeresen megváltozott, minden pontja új! Nem szerettem volna eddig erről írni, nem vagyok orvos, sem dietetikus, sem étkezési tanácsadó.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.