Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Stana Alexandra megtörte a csendet, így szerettek egymásba Horváth Gréta férjével

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
not image

Hujber Dávid

2022. január 21. - 08:58

Részletesen beszélt arról a Dancing with the Starts táncosnője, hogy hogyan is szerettek egymásba Meggyes Dáviddal, Horváth Grétva férjével.

Stana Alexandra a TV2-nek adott interjújában elmondta, Dáviddal először augusztusban találkozott egy bolt megnyitóünnepségén, ahol elmondása szerint tulajdonképpen mindössze öt mondatot váltottak egymással.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Nem volt szó többről, és ha voltak is olyan pletykák, hogy már ott egymásba habarodtak, nem igaz. Valójában csak hónapokkal később találkoztak újra, de ez a találkozás mindent megváltoztatott.

„Nagyon kedves volt, soha nem éreztem tolakodójellegű megmozdulást a részéről.” Később decemberben futottak össze teljesen véletlenül egy plázában, ahol egyedül sétálgattak, tehát nem egy megbeszélt időpontról volt szó.

Érdekes információk röppentek fel Kulcsár Edina új szerelmének 50 milliós lakásáról

Mindketten örültek, hogy ismerős arcot látnak, majd Dávid meghívta a táncosnőt egy kávéra. „Ez volt az első hosszabb beszélgetésünk.” Hangsúlyozta, nagyon jól érezte magát Dávid társaságában, mivel a gondolatai akkor még a válás körül forogtak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2