Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Horváth Gréta: „A tettek minősítik az embert, én teszem a dolgom…”

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 21. - 12:28

Sokan arra várnak, hogy Horváth Gréta teljesen kitálaljon, mert kíváncsiak arra, hogy mi történt, illetve mi történik a háttérben.

Kezdődött minden azzal, hogy Horváth Gréta bejelentette, vége a házasságának, miután a férje, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép abból. Rövid időn belül egyre érdekesebb sztorik jelentek meg Dávidról, majd jött a hír, hogy Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosnője az új párja.

Soron kívül Putyin egyre közelebb hozza egymáshoz Oroszországot és Észak-Koreát

Alexandra a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogyan is szerettek egymásba, míg Gréta úgy döntött, szakembert fogad fájdalmai enyhítésének érdekében. Rengetegen álltak mellé, és sokan támadják Dávidot, aki igyekezne csendesebben intézni mindezt.

A követők közül sokan kíváncsiak arra, hogy mi is történt, vagy mi történik, de Gréta inkább tovább akar lépni, minthogy kiteregesse a szennyest. Szerinte ez most a helyes döntés, nemcsak magát illetően, hanem a gyermekére vonatkozóan is.

„Mikor szólalsz meg a témában? Nyilván mindenki ezt varja, nem a sminktartalmakat” – írta kritikusan egy kommentelő, amire válasz is érkezett Gréta részéről. „Nem szeretnék, szerintem bőven elég az ami van, amit látsz, amit olvasol” – reagált Gréta.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.