Horváth Gréta a lelki gyógyulás útjára lépett, de jelenleg nem jár új kapcsolat a fejében

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 08:55

Horváth Gréta a TV2-nek adott reggeli interjújában beszélt arról, hogy milyen mélységeket élt meg a jelenlegi helyzetben.

Meggyes Dávid már nem része Gréta életének, miután a férfi úgy döntött, hogy kilép a kapcsolatból és a házasságból. Ez egyenesen sokkolta az édesanyát, aki messze nem így tervezte az életét, hiszen igazi családként éltek és szó esett arról is, hogy közös gyereket vállalhatnak.

Minden megváltozott azóta, és furcsábbnál furcsább hírek láttak napvilágot Dávidról, akinek időközben új párja lett. Stana Alexandra dobbantotta meg a szívét, a Dancing with the Stars táncosa, aki korábban szintén a TV2-nek beszélt arról, hogyan szerettek egymásba.

Gréta köszöni, egyre jobban van, de szerinte időbe telik, míg az ember újra felépíti magát, és elindul azon az úton, amit kitűzött maga elé. „Ahogy telnek a napok, egyre jobban.” – mondta jelenlegi lelki állapotáról a Mokkának

Úgy érzi, két út van egy szakítást követően: az egyik, hogy otthon ül az ember, sír, pityereg, a másik pedig, ha az embernek vannak céljai, és teljesíti azokat. Ugyan megjárta az első utat, volt rendkívül mélyen is, csak a másodikat tartja járhatónak.

Sok célt tűzött ki maga elé 2022-re, imád dolgozni, szeretne elmenni nyaralni a gyermekével, illetve sok időt tölteni a nagymamájával. „Itt most nincs más opció.” Számára a munka, a család, a barátok és a folyamatos tervezés a gyógyír mindenre, és ennek megfelelően éli az életét a továbbiakban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.