Mutatjuk az ajánlatot, mely végül maradásra bírhatja Mbappét a PSG-nél

Fotó: MTI/EPA/EFE/Sergio Perez
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Olyan hihetetlen fordulatot vett a játékos helyzete az elmúlt órákban, hogy csak pislogunk.

Már hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy Mbappé besokallt, és már nem akar a PSG csapatában játszani, helyette pedig a Real Madridban próbálná ki magát, s ahogy telt az idő, egyre biztosabbnak tűnt, hogy Mbappé elbúcsúzik a PSG-től.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az elmúlt pár órában azonban 180 fokos fordulatot vett a történet, s mint ismert, a PSG nem volt hajlandó beletörődni egyik legjobb játékosuk távozásába, ezért gigaajánlatokkal bombázták a játékost, most pedig úgy tűnik célt ért a klub.

Az elmúlt hónapokban Mbappé elé olyan ajánlatokat tett le a klub, melyek igen vonzóak világviszonylatban is, a fichajes.net pedig az Eurosport értesülései nyomán arról számolt be, hogy a PSG most mindent bevetett és egy visszautasíthatatlan ajánlattal győzték meg Mbappét a maradásról.

Úgy tudni, hogy az ifjú francia titán szezononként 100 millió eurót fog bezsebelni a PSG játékosaként, ezzel pedig konkrétan a világ legjobban fizetett játékosa lesz, ráadásul a PSG ezt a hihetetlen összeget megfejelte egy többmilliós bónusszal is. A klub félretette a pénzügyi terveket és kész közel 300 millió eurót fizetni a játékosnak hosszabbítási bónuszként.

A szerződéshosszabbítás azonban még eme mesés ajánlat ellenére sem zárult le véglegesen, ám a legfrissebb hírek szerint akár már a következő napokban is hivatalossá válhat. Nem tudni, hogy a háttérben közben mi történik, de az már biztos, hogy egy radikális fordulatot vett a történet, a Real Madrid pedig kénytelen lesz kivárni a végét, mivel az elmúlt hetekben csak arról szóltak a hírek, hogy Mbappét a Real Madridhoz húzza a szíve.